Huset Brevé


Coffe Table Book Chanel Catwalk

749 kr

Storlek: Längd 28 cm Bredd 19 cm Höjd 5 cm 


Helt sedan hans första show för huset 1983 har Karl Lagerfelds Chanel-samlingar konsekvent gjort rubriker och dikterade trender över hela världen. För första gången är nyckelkollagen av varje Chanel-samling som någonsin skapats av Lagerfeld samlade i en enda volym och erbjuder en unik möjlighet att kartlägga utvecklingen av ett av världens mest inflytelserika modemärken och återupptäcka sällan sett samlingar.

Denna slutgiltiga publikation öppnas med en kortfattad historia av Chanels hus, följt av en kort biografisk profil av Karl Lagerfeld. Det går vidare att utforska samlingarna själva, som organiseras kronologiskt och introduceras med en kort text som avslöjar varje samlings inverkan och höjdpunkter.

Varje samling är illustrerad med noggrant kurerade bilder, visar hundratals spektakulära kläder, detaljer, tillbehör, skönhetsbilder och design - och naturligtvis de bästa modemodellerna som bar dem på landningsbanan, från Claudia Schiffer och Linda Evangelista till Kate Moss och Cara Delevingne. En rik referenssektion, inklusive ett omfattande index, avslutar boken.