Inredningstjänster

Homestyling

Ska du sälja ditt hem? Är du redo att ta steget att byta bostad? Glöm då inte bort att värdet av bostaden kan öka markant med hjälp av rätt styling dessutom är det avdragsgillt i deklarationen för privatpersoner.  Vi kan hjälpa till med allt från tips och råd till att göra en helstyling av hela hemmet, allt utifrån dina önskemål. Vi är utbildade för att veta vad som får potentiella köpare att fastna för just din bostad. Nyfiken? Kontakta oss så berättar vi mer om hur just vi kan hjälpa dig. 



 

Heminredning

Kämpar du med inredningen där hemma, får du inte till den känslan du är ute efter eller vill du helt enkelt låta ett proffs hjälpa dig från början? Har du fått ansvaret att fixa inredningen på kontoret, eller jobbar du inom den offentliga sektorn och behöver hjälp med att inreda ett antal olika allmänna miljöer? Vi finns här för dig och vår utbildade inredningsstylist hjälper dig gärna med att skapa hemmet som just du drömmer om.  Vi har ett brett sortiment från ett stort antal leverantörer i butiken vilket gör att vi snabbt kan tillhandahålla dig just det du behöver. Vi har stor kunskap inom heminredning och kan hjälpa dig med färgsättning, belysning och materialval. 

Kontakta oss för mer information eller för att boka en kostnadsfri konsultation. 

Kontakta oss

Vi hjälper dig gärna med dina beställningar eller andra frågor. Du är varmt välkommen att ringa oss under butikens öppettider, övrig tid går det bra att skicka ett mejl så svarar vi så fort vi kan.

Telefonnummer: 0523-320 65 

E-post: [email protected]