Huset Brevé

Glas

Glasen för flera tillfällen snygga cavaglas till middagsbjudning

Hur man bäst använder ett Cavaglas för att njuta av Cava

Varför är ett Cavaglas kvalitet så viktigt?

Att använda rätt typ av glas med rätt kvalitet, är viktigt för att din Cava kommer att upplevas med den bästa smaken och doften. Ett Cavaglas har en smal och hög form som hjälper till att bibehålla bubblorna och koncentrerar doften av Cavan eller din mousserande dryck.

Användning av ett Cavaglas

För att använda ett Cavaglas på bästa sätt bör du först se till att glaset är rent och torrt. Håll glaset i stammen och häll sedan Cavan i mitten av glaset, så att bubblorna kan bildas i botten av glaset. Luta sedan glaset försiktigt och häll Cavan längs kanten av glaset så att bubblorna kan sprida sig och doften kan frigöras.

Andra drycker som kan drickas i ett Cavaglas

Ett Cavaglas kan också användas för andra mousserande viner som Champagne eller Prosecco. Det kan också användas för att servera cocktails som Kir Royale eller Bellini, där mousserande vin ingår i receptet.

Var kan man köpa ett Cavaglas?

Ett Cavaglas kan köpas köper du enkelt här hos oss på Huset Brevé. Se till att välja ett glas av hög kvalitet för att uppleva den bästa smaken av din Cava. Att använda ett Cavaglas är viktigt för att uppleva den bästa smaken och doften av din Cava. För att använda glaset på bästa sätt bör du se till att det är rent och torrt och hälla Cavan i mitten av glaset för att bubblorna ska bildas i botten. Ett Cavaglas kan också användas för andra mousserande viner eller cocktails. Här på Huset Brevé köper du enkelt dina Cavaglas som passar bra till din favorit Cava. Dessa Cavaglas passar även för många andra härligt mousserande drycker.