Huset Brevé

Chamois

Chamois har välmönstrade och hållbara dukar och bordsdukar


Så här använder du Chamois dukar på bästa sätt

Varför välja Chamois dukar?

Chamois dukar är tillverkade av högkvalitativt material som är mjukt och följsamt. Dessa dukar är idealiska för att enkelt skapa en vacker dukning både till vardags och till fest. Chamois vackra dukar är också slitstarka och kan användas till vackra dukningar året om.

Använd gärna dukarna till vardags, men en vacker Chamois duk gör sig allra vackrast till alla dina festligare dukningar, som vid kalas och på alla dina middagsbjudningar. Du kan även använda din Chamois duk ute på den inglasade altanen, som när du dukar upp till dina mysiga fikastunder. Dukarna från Chamois passar självklart även väldigt bra till vårens, sommarens och höstens alla trevliga dukningar ute i din trädgård.

Hur man använder en Chamois duk på bästa sätt

Chamois dukar är en utmärkt lösning för att skydda ditt bord och ge det en elegant touch. För att använda Chamois dukar bör du först välja rätt storlek för ditt bord. Du kan sedan placera duken på bordet samt se till att den ligger plant och jämnt fördelad.

Det ger även ett stilfullare intryck om din Chamois duk inte är skrynklig, utan att den är klassiskt manglad eller välstruken på ett ömsint sätt. Om du vill att duken ska sitta på plats kan du använda några dekorativa klämmor som exempelvis med speciella duktyngder med praktiska klämmor.

Rengöring och skötsel av din Chamois duk

En Chamois duk är också lätta att tvätta, antingen genom att försiktigt  torka av dessa med en fuktig trasa. Du kan även tvätta dem i tvättmaskinen, helst enligt tillverkarens anvisningar. Genom att använda Chamois dukar kan du skydda ditt bord. Samtidigt som du ger det en snygg och stilren känsla vid alla tänkbara dukningar.

Var kan man köpa Chamois dukar?

Chamois dukar kan du köpa här hos oss på Huset Brevé. Det är viktigt att du väljer högkvalitativa Chamois dukar som vi erbjuder här på Huset Brevé. På så sätt får du absolut bästa resultat och hållbarhet på dina Chamois dukar. Chamois duken är en fantastisk produkt för vackra dukningar. När du dukar med våra Chamois dukar skapar du snabbt en stilfull dukning på ett enkelt sätt. Chamois dukarna som vi erbjuder, är av högsta kvalitet, vilket ger dig i många fall en bättre hållbarhet på tyget. Du kan enkelt köpa dina dukar av underbar kvalitet här på Huset Brevé samt få den äkta Chamois känslan. Dessa passar bra till alla dina vardagliga och mer festliga dukningar med en duk från Chamois.