Huset Brevé

Laura Ashley

Laura Ashley har vackert porslin som passar till festdukningen

Så använder du din Laura Ashley skål på bästa sätt!

Varför välja Laura Ashley porslin?

Laura Ashley är känt för sin eleganta och stilfulla design, vilket också gäller deras porslin. Genom att välja Laura Ashley porslin kan du skapa en vacker dukning som garanterat imponerar på dina gäster.

Hur man bäst använder en Laura Ashley skål

En Laura Ashley skål är perfekt för att servera sallader, soppor eller andra rätter. För att uppnå den perfekta presentationen kan du gärna dekorera skålen med några färska örter eller garnera med några krispiga grönsaker.

Skötsel av Laura Ashley porslin

För att bevara din Laura Ashley skål i bästa skick är det viktigt att du sköter om den på rätt sätt. Du kan tvätta din Laura Ashley skål i en diskmaskin vid behov.

Var kan du köpa Laura Ashley porslin?

Laura Ashley porslin kan du köpa hos oss på Huset Brevé. Du får då en bra garanti på att du köper en äkta och vacker Laura Ashley skål, av absolut högsta kvalitet. Hos oss på Huset Brevé kan du hitta vackert porslin från Laura Ashley.

Porslinet från Laura Ashley är känt för sin stilfulla design och den höga kvaliteten. För att använda din Laura Ashley skål på bästa sätt, bör du alltid se till att ta hand om den på bästa sätt. Du kan enkelt tvätta ditt porslin i diskmaskin vid behov.