Huset Brevé

ERNST

ERNST har i sin stilfulla serie skapat vacker och vardaglig design

Så här använder du Ernst köksförkläde på bästa sätt!

Varför välja Ernst köksförkläde?

Ernst köksförkläde är tillverkat av högkvalitativt material som ger både stil och funktionalitet i köket. Med sin moderna design och utmärkta kvalitet är Ernst köksförkläde ett utmärkt val för alla som vill ha ett förkläde som både skyddar mot fläckar och smuts. Samtidigt som det ger en professionell och elegant look.

Användningsområden för Ernst köksförkläde

Ernst köksförkläde är inte bara perfekt för att skydda kläderna från matfläckar, utan det kan också användas för att torka händerna och för att hålla köksredskap och handdukar på plats. Förklädet är ett utmärkt tillbehör vid matlagning, bakning och grillning, eftersom det ger frihet att röra sig samtidigt som det skyddar mot fläckar och smuts.

Så här använder du Ernst köksförkläde

För att använda Ernst köksförkläde på bästa sätt är det viktigt att det sitter ordentligt runt nacken och midjan för att ge fullständigt skydd. Förklädet kan justeras efter storlek och det är viktigt att det inte sitter för tätt runt halsen. För att ta bort fläckar från förklädet, ska det tvättas i en maskin på en låg temperatur med liknande färger.

Var kan man köpa Ernst köksförkläde?

Ernst köksförkläde och andra textilier samt heminredning köper du enkelt här på Huset Brevé.Ernst köksförkläde är ett utmärkt val för alla som söker ett högkvalitativt och elegant förkläde till köket. När du använder förklädet på bästa sätt, då är det viktigt att det sitter ordentligt runt nacken och midjan för att ge fullständigt skydd. För att ta bort fläckar, ska det tvättas i en maskin på en låg temperatur med liknande färger. Ernst köksförkläde av högsta kvalitet köper du hos oss på Huset Brevé.