Huset Brevé

Böcker

Böcker och Coffee Table Books från välkända designers samt olika inredare

Hur du använder Coffee Table Books för att skapa en elegant inredning

Vad är Coffee Table Books?

Coffee Table Books även kallat Table Books är böcker som är avsedda att visas upp på ett sidbord, brickbord, soffbord eller något annat bord eller byrå. Det viktigaste med Coffee Table Books är att dem ligger framme och är lättillgängliga, framförallt från ställen för din egna avkoppling eller för dina gäster att bläddra i. Dessa Table Books är ofta stora och vackra och kan ha allt från vackra fotografier till intressanta historier och fakta. Table Books eller Coffee Table Books kan användas för att skapa en elegant och sofistikerad inredning i ditt hem.

Välj rätt Table Book

När du väljer Table Book, tänk på vilken stil du vill skapa. Om du vill ha en mer modern look, välj böcker med rena linjer och minimalistiska bilder. Om du föredrar en mer traditionell look, välj böcker med klassiska konstverk och text. Tänk också på färgschemat i ditt hem och välj gärna böcker som kompletterar det.

Arrangera dina Coffee Table Books

När du har valt dina Table Books är det dags att arrangera dem. Placera de största böckerna längst ned och de mindre böckerna längst upp. Detta skapar en visuell hierarki som gör att ögat naturligt rör sig uppåt. Du kan också lägga till några dekorativa föremål som ljusstakar eller blommor för att skapa en mer intressant och varierad heminredning.

Skapa en tematisk display

Du kan också använda dina Table Books för att skapa en mer temabaserad inredning. Till exempel kan du ha en samling av böcker om konst eller mode. Detta ger dina gäster en inblick i dina intressen och skapar samtidigt en visuellt tilltalande display.

Skifta dina Table Books regelbundet

För att hålla din inredning intressant och aktuell kan du byta ut dina Table Books regelbundet. Detta ger dig möjlighet att visa upp nya böcker och förnya ditt hem utan att göra stora förändringar. Coffee Table Books är ett enkelt och prisvärt sätt att skapa en elegant och sofistikerad inredning i ditt hem. Genom att välja rätt böcker, arrangera dem på rätt sätt och skapa tematiska display kan du skapa en vacker och intressant display som kommer att imponera på dina gäster.

Genom att byta ut dina Table Books regelbundet kan du också hålla din inredning aktuell och intressant. Hos oss på Huset Brevé hittar du många olika Coffe Table Books som passar för stillsam och avkopplande bläddring. Dessa kommer även vara väldigt bra inslag till din heminredning.